Gebak

Een feestelijke dag is pas écht geslaagd met een lekker stukje gebak of een overheerlijke taart. Bij Bakkerij Brands kunt u niet alleen terecht voor de ’traditionele’ taarten, maar wij hebben ook vele persoonlijke taarten voor iedere feestelijke gelegenheid. Zo kunt u een taart krijgen met uw eigen foto of logo.

foto

Bij de mooiste dag van je leven, je huwelijksdag, hoort natuurlijk ook een hele mooi en ook lekkere bruidstaart. Nou is er bij onze banketbakkerij de mogelijkheid om een bruidstaart te bestellen voor deze mooie dag. Hierin heb je verschillende soorten bruidstaarten.

We hebben bruidstaarten van marsepein en van slagroom. Allebei de taarten zijn gevuld met een kersen-banketbakkersroom en slagroomvulling. Deze bruidstaarten kunnen we in twee vormen presenteren, namelijk in een waaiervorm of op een rechte standaard. Daarnaast kunnen we de bruidstaarten versieren met rozen.
Als u verder andere wensen of ideeën hebt, horen we dit graag. In overleg met de bakker is bijna alles mogelijk.

De bruidstaart zal niet alleen een lust voor het oog zijn, maar het zal ook zorgen voor een heerlijke start van uw trouwdag met een taartpunt uit onze banketbakkerij.

 

Laat u bij ons in de winkel informeren over de mogelijkheden en trakteer met een creatieve en overheerlijke verrassing!